Priročnik za prezračevanje kuhinje s “check-listo” (PDF)

 In Klimatizacija, Kuhinja, Kuhinjska napa, Kuhinjski strop, Prezračevalne naprave, Prezračevanje, rekuperacija

Menerga na področju energetike velja za zaupanja vrednega partnerja, ko je potrebna preverjena rešitev prezračevanja – pa naj gre za prezračevanje kuhinje oz. na splošno za klimatizacijo restavracije, hotela ali drugih manjših turističnih nastanitev.

Več kot 30 let izkušenj na področju celostnih energetskih rešitev nam omogoča, da našim strankam kompetentno svetujemo in da se po vprašanju energetske učinkovitosti vedno znova obračajo na nas.

vodic-checklista-prezracevanje-kuhinje-low

Prav zaradi tega smo pripravili osnovni priročnik in »checklisto« oz. kontrolni seznam za vse tiste, ki se srečujete s projekti, ki zajemajo prezračevanje profesionalnih kuhinj – kamor sodijo kuhinje majhnih restavracij pa vse do velikih restavracij, hotelskih kuhinj, menz ipd.

Ne glede na to ali gre za tiste, ki načrtujejo rekonstrukcijo obstoječega prezračevanja v kuhinji ali tiste, ki se s tem srečujejo prvič pri novogradnjah.

Kontrolni seznam (»checklist«), ki smo ga izdelali, vas bo sistematično vodil skozi proces pridobivanja ključnih podatkov na osnovi katerih bomo lahko razumeli vaše trenutno stanje ali problem, ki ga želite rešiti, ter vam kompetentno svetovali.

»Vsak moder pilot, ne glede na to, kako velik je njegov talent in kako bogate izkušnje, nikoli ne pozabi uporabiti svoje checkliste«.

Charlie Munger, ameriški investitor in filantropist

Hkrati bo ta kontrolni seznam omogočal, da se:

 • pripravi trenutni “posnetek stanja” kuhinje
 • razume katere težave je potrebno odpraviti (oz. za kaj se gre v renovacijo) oz. katere težave zaobiti pri novogradnji,
 • razume pričakovanja stranke,
 • definira projektni budget,
 • opredeli časovnico izvedbe projekta.
Izpolnite spodnji obrazec ter prejmite PDF priročnik s kontrolnim seznamom (“checklisto”) na vaš e-poštni naslov.

PRIROČNIK + “CHECKLISTA” (KONTROLNI SEZNAM) ZA PRIDOBIVANJE KLJUČNIH PODATKOV ZA PREZRAČEVANJE KUHINJE

  E-pošta:*

  Ime:*

  Priimek:*

  Podjetje:*

  Sledite kontrolnemu seznamu, ki vas bo vodil skozi proces pridobivanja ustreznih podatkov in prirpavo ene osnovne skice vaše kuhinje. Nato jih pošljite všemu obstoječemu tehničnemu-svetovalcu. Če še s tehničnim-svetovalcem niste stopili stik lahko checklisto pošljete ali na info@menerga.si in kompetentni energetski strokovnjak bo stopil z vami v stik ter vam pomagal naprej.

  Ali trenutno ne morete odgovoriti na vsa vprašanja v »checklisti« priročnika za prezračevanje kuhinje?
  Nič ne de, tukaj smo za to, da vam pomagamo. Točke, pri katerih je potrebna pomoč, bomo naslovili na prvem skupnem telefonskem klicu ter s skupnimi močmi poiskali odgovore.

  Poleg »checkliste« je v tem priročniku opisan tudi tipičen potek procesa sodelovanja med podjetjem Menerga in investitorjem.

  TVOJ NASLEDNJI KORAK

  Naročite se na…

  Stopite z nami v…

  Sledite nam na…

  Recommended Posts
  Stopite v stik z nami še danes!

  Kontakt

  Start typing and press Enter to search