Ustvarjamo zelene zgradbe!

Podjetje Menerga je visoko tehnološko inženiring podjetje, ki poskrbi za energetsko varčno klimatizacijo, prezračevanje, ogrevanje in hlajenje. V novogradnjah in obstoječih zgradbah poskrbimo za zmanjševanje porabe energije in potrebe po energiji.

S svojimi storitvami delujemo kot energetski “one-stop-shop”. Na enem mestu zagotavljamo – investitorjem, projektantom in arhitektom – vse za energetsko optimizacijo zgradb:

  • Optimizacijo porabe energije v zgodnji fazi projekta,
  • Načrtovanje celostnih energetsko varčnih rešitev zgradb,
  • Dimenzioniranje in dobava naprav za klimatizacijo, prezračevanje, ogrevanje in hlajenje,
  • Avtomatizacijo zgradb,
  • Vzdrževanje in servisiranje naprav.

V naših projektih se zavzemamo za uresničevanje t.i. »dejanske trajnostne gradnje« – zagotavljanju minimalne porabe energije in maksimalnega ugodja bivanja.

Z več kot 30 let izkušenj in številnimi mednarodnimi nagradami za vzorne projekte zagotavljamo trajnostne rešitve ambicioznim strankam.

25+ LET

izkušenj in strokovnega znanja

700+ PROJEKTOV

nacionalnih in internacionalnih projektov

MEDNARODNE NAGRADE

za najzahtevnejše projekte

100% TRAJNOSTNO

zelene rešitve za ambiciozne stranke

“MADE IN GERMANY”

skrbno izdelano v Nemčiji

Misija in vizija

Naša misija je jasna: “Ustvarjamo zelene zgradbe! Ustvarjamo najučinkovitejše energetske rešitve z odgovornostjo do okolja in ugodja človeka.” Iz nje izhaja tudi naša vizija, da želimo postati največji ponudnik GreenBuilding rešitev v regiji Adriatic, in hkrati sinonim za energetsko učinkovitost v strokovni in širši javnosti. Preberite več o naših vrednotah, misiji in viziji.

Filozofija podjetja

Ustvarjamo Zelene Zgradbe na način, da preučimo vsako možnost in priložnost za znižanje porabe energije, recikliranje energije in ponovno uporabo energije v zgradbi.

Ključne kompetence

Načrtovanje

Celostno načrtovanje zelenih zgradb

Svetovanje

Energetsko svetovanje (energetski consulting) za novogradnje in rekonstrukcije (obstoječe stavbe)

Inžiniring

Strojni in energetski inženiring

Dobava naprav

Zagotavljamo naprave za klimatizacijo, prezračevanje, hlajenje in ogrevanje

Avtomatizacija

Celostna avtomatizacija zgradb vključno z upravljanjem in nadzorom zgradb

Konkurenčna prednost

Strankam zagotavljamo najvišjo stopnjo trajnosti in energetske varčnosti zgradbe, ne da bi pri tem znižali človekovo ugodje in udobje – življenjske in delovne pogoje. Naši projekti dokazujejo, da trajnosten razvoj zgradb in človeško udobje lahko hodita z roko v roki.

Regija Adriatic

Menerga Slovenija s svojimi izdelki in storitvami aktivno pokriva regijo Adriatic, kamor spada: Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna Gora, Kosovo in Makedonija.

Certifikat ISO 9001 in ISO 14001

Pridobili smo mednarodno uveljavlejn certifikat ISO 9001, ki verificira sistem za uspešno vodenje postopkov in procesov kakovosti v podjetju. Prav tako smo pridobili certifikat ISO 14001, ki je mednarodni standard za sisteme ravnanja z okoljem, ter zajema obvladovanje okoljskih vidikov proizvodne ali storitvene dejavnosti.

Stopite v stik z nami še danes!

Kontakt
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search