prezracevanje-nakupovalni-center-trgovski-center-klimatizacija

Prezračevanje trgovskih centrov / Klimatizacija nakupovalnih središč

Nakupovalna središča, trgovski centri in trgovine so obremenjeni z velikim številom ljudi in visokimi notranjimi izvori toplote.

Toploto notranjih izvorov (luči, ljudi, računalnikov …) lahko pozimi izrabimo za dogrevanje zgradbe, medtem ko jo moramo znati poletji dovolj hitro odpeljati iz zgradbe, da ne nastajajo dodatne potrebe po hlajenju. Pravilna izmenjava zraka lahko vodi do optimalnega razmerja med udobjem strank in stroškom za prezračevanje teh izejmno velikih nekupovalnih središč.

Primerne naprave za prezračevanje trgovskih centrov so številne, saj trgovski center vsebuje: Adsolair 56/58 | Resolair 62/66 in Resolair 64/68 | Sorpsolair 72/73 | Adconair 76 | KV sistem 77RewaTemp

Poraba energije za hlajenje in prezračevanje nakupovalnih središč je visoka in strošek za slednje lahko znižamo tudi s pomočjo pametne regulacije za obstoječe klimatske in prezračevavalne naprave.

Če slednje nadgradimo s pametnimi krmilniki kot je npr. BrainBox AI, ki jih na daljavo upravlja umetna inteligenca je to porabo mogoče znižati skoraj za 20% (povprečen letni podatek, ki variira glede na poletje oz. zimo).

Stopite v stik z nami še danes!

Oddajte povpraševanje
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search