Klimatske naprave Menerga so inteligentni sistemi prvega kakovostnega razreda. Vsaka naprava je rezultat skrbno preštudiranih in izpiljenih inženirskih detajlov. Naprave Menerga predstavljajo kompaktne naprave, saj vsebujejo vse potrebne komponente za energetsko učinkovito klimatizacijo, prezračevanje, ogrevanje in hlajenje znotraj “enega” ohišja. Vse pa so dobavljene tudi z inteligentno digitalno regulacijo. Zato napravam Menerga pogosto ne rečemo naprave, ampak sistemi, ki so jedro integralne energetske rešitve.

Spekter naprav, sistemov in rešitev Menerga obsega:

Menerga-Made-in-Germany
Direktiva Ecodesign-Evropska-komisija

Naprave Menerga proizvajamo v Nemčiji. Predstavljajo sinonim za zanesljivo obratovanje in dolgo življenjsko dobo. Vsaka naprava je pred dobavo investitorju priklopljena in testirana. Iz produkcije vedno dobavimo opremo, na katero se lahko zanesete.

Po vsem svetu je bilo dobavljenih že več kot 40.000 naprav. Stavbe naših strank z napravami Menerga – NEPREKINJENO! – obratujejo že več kot 30 let.

Vse sisteme Menerga redno nadgrajujemo s številnimi tehnološkimi izboljšavami, zato je dobro vedeti, da so naprave že danes v skladu z Direktivo Evropske komisije Ecodesign 2016+2018. Več o tem si preberite na tej povezavi.

Menerga Katalog 2021

Klimatske naprave Menerga obsegajo: klimatizacijo, prezračevanje, ogrevanje, hlajenje, sušenje, vlaženje.

Stopite v stik z nami še danes!

Oddajte povpraševanje
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search