Vrednote kot podlaga za kreativno ustvarjanje

Vrednote, ki smo si jih zastavili v podjetju Menerga predstavljajo naša interna “pravila igre”. Natančneje gre za vodila, ki so podlaga za izvajanje naših projektov, nalog in opravil. Nanašajo se na vsako smer delovanja sodelavcev, od komunikacije do izvajanja dela, reševanja problemov in iskanja rešitev.

Pet vrednot podjetja Menerga predstavlja sito za to, koga želimo povabiti v našo ekipo in od koga se moramo posloviti. To so: odgovornost do okolja, iskrenost, odličnost, teamsko delo in fleksibilnost.

Želimo ustvariti zmagovalno ekipo sodelavcev. Takšno, ki lahko s skupnimi močmi dosega nadpovprečne rezultate. Ekipo, kjer se vsak sodelavec lahko zanese na drugega in kjer si sodelavci skupaj prizadevajo k skupnim zmagam.

Spodbujamo samostojnost in samoiniciativnost ter nam pri tem prav naše vrednote predstavljajo tista vodila, na osnovi katerih lahko posamezniki sklepajo samostojne odločitve z vso svojo odgovornostjo in podporo s strani podjetja.

Misija

Ustvarjamo zelene zgradbe! Ustvarjamo najučinkovitejše energetske rešitve z odgovornostjo do okolja in ugodja človeka.

Vizija

Želimo postati največji ponudnik GreenBuilding rešitev v regiji Adriatic.
Želimo postati sinonim za energetsko učinkovitost v strokovni in širši javnosti.

Vrednote

ODGOVORNOST DO OKOLJA

Skupaj varčujemo. Spoštujemo okolje! Varčujemo na vsakem koraku. Poleg energetsko varčnih izdelkov in »storitev« se ekološko obnašamo tudi v vsakdanjem življenju. Zavedamo se, da smo ljudje na krmilu evolucije. Spoštujemo Zemljo, ker znamo ceniti življenje. Prihranek pri virih narave je korist za celotno družbo.

Odgovornost do okolja

ISKRENOST

Skupaj rastemo. Zaupamo sebi, svojemu znanju, svojim vrednotam in lastni dobri nameri. Prav tako kot zaupamo v iskrenost ljudi, zaupamo tudi v iskrenost njihovega početja. Verjamemo, da iskrenost lahko rodi medsebojno zaupanje in poveže ljudi s trdnimi vezmi medsebojnega spoštovanja. Strmimo za sproščenim delovnim okoljem in si prizadevamo za iskreno kulturo podjetja. To nas razlikuje od drugih in je podlaga temu, da smo boljši.

Iskrenost

ODLIČNOST

Skupaj ustvarjamo. Spoštujemo napake, saj spoštujemo učenje. Verjamemo, da je pot do odličnosti odprta vsakemu, ki se bo tja podal z dovolj trdnosti in volje. Cilje si zastavljamo sami. Zato ne spimo na lovorikah tradicije, ampak si prizadevamo vnesti element odličnost v našo sedanjost in prihodnost. Veliko opazujemo in neprestano se učimo. Izboljšujemo obstoječe in venomer odkrivamo nove poti.

Odličnost

TEAMSKO DELO

Skupaj smo več. Veriga je le toliko močna kolikor je močan njen najšibkejši člen. Zaupanje v odličnost našega početja je naša skupna točka. Omogoča nam, da smo usklajena ekipa, ki z medsebojnim spoštovanjem ustvarja sproščeno okolje in uresničuje odlične projekte. Ekipa je tista, ki narekuje uspešnost ali neuspešnost projekta. Usklajena ekipa skupaj premaga pot, ki je nihče od posameznikov ne bi zmogel.

Teamsko delo

PRILAGODLJIVOST

Skupaj razumemo. Vemo, da ni garancije, da bodo veliki premagali majhne. Toda hitri lahko vedno premagajo počasne. Naša prednost je sposobnost hitrega prilagajanja. Iz vsake situacije poskušamo narediti mojstrovino z viri, ki so nam na voljo. Zavedamo se, da je odločitev – ali smo del problema ali del rešitve – vedno v naših rokah. Mi bomo vedno del rešitve.

Prilagodljivost
Stopite v stik z nami še danes!

Kontakt
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search