prezracevanje-fitnesa-klimatizacija

Prezračevanje fitnesa

Fitnes je tip prostora, ki je neprestano izpostavljen znojenju športnikov in zatohlemu zraku. V času vadbe, ko so pljuča športnika najbolj potrebnega svežega in čistega zraka je pogosto na voljo “podihan” zrak, ki neprijetno zaudarja. V fitnesu ali telovadnici je potrebno pravilno hlajenje in redna izmenjava zraka, hkrati pa je to energetsko rešitev možno narediti na stroškovno varčen način.

Še bolj zatohle pogoje je mogoče najti v slačilnicah, garderobah in sanitarnih prostorih fitnesov. Zaradi relativno majhne velikosti in velikega števila obiskovalcev so ti prostori pogosto podvrženi še slabšemu zraku kakor vadbeni del fitnesa. Tukaj je problem, da je pogosto zatohel zrak, ki nemalokdaj tudi intenzivneje zaudarja. Slednje kaže na higiensko neprimernost in znižuje ugled fitnesa.
Obstaja malo fitnesov katerih konkurenčna prednost je prav v tem, da njihove garderobe in prostori za vadbo ne zaudarjajo po znoju njihovih strank. Pri podjetju Menerga verjamemo, da je fitnes, ki je kvalitetno prezračevan in ne smrdi, konkurenčna prednost zaradi katere je lažje pridobiti in ohraniti stranke.

Primerne naprave: Trisolair 52/59 | Adsolair 56/58 | Resolair 62/66 | Adconair 76

Stopite v stik z nami še danes!

Oddajte povpraševanje
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search