Pri podjetju Menerga smo tekom let prepoznali potrebo po dopolnitvi dejavnosti klimatizacije, prezračevanja in ogrevanja s storitvami za stavbno avtomatiko oz. avtomatizacijo zgradb.

Oddelek avtomatike deluje neodvisno – kot sistemski integrator. Nudi celostne storitve digitalne regulacije, sistemske integracije in podpore stavbam, kjer so vgrajene naprave za klimatizacijo, prezračevanje, ogrevanje in hlajenje poljubnih proizvajalcev.

Obseg naših integratorskih storitev zajema od načrtovanja do izvajanja projektov avtomatizacije za nestanovanjske stavbe in stanovanjske objekte. Celotna stavbna avtomatika za katero – brez izgovorov – odgovarja en ponudnik.

Prednosti sodelovanja z nami

KAKOVOST

Pri naših projektih avtomatizacije uporabljamo kakovostne komponente uveljavljenih mednarodnih proizvajalcev.

REŠITEV “NA KLJUČ”

Za končne stranke lahko ustvarimo celostno rešitev avtomatizacije “na ključ”, saj zagotovimo celoten proces od načrtovanja do izvedbe, vzdrževanja in podpore. Na željo stranke pa zagotovimo tudi tiste rešitve avtomatizacije, ki jo potrebujejo.

VARČEVANJE ENERGIJE

Načrtujemo rešitve avtomatizacije, ki našim strankam omogočajo energetske prihranke. Menimo, da je lahko rešitev avtomatizacije dovršena takrat, ko investitorju iz meseca v mesec pomaga pri zniževanju obratovalnih stroškov zgradbe.

PRILAGODLJIVOST

Vašo stavbno avtomatiko prilagodimo glede na vaše projektne zahteve. Zavedamo se, da ena zgradba nikoli ne more biti enaka drugi zgradbi. Zaradi tega vsako rešitev skrbno priredimo potrebam posameznega projekta.

UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Vsi izdelki avtomatizacije so narejeni s končnim uporabnikom v mislih – to pomeni, da so preprosti za uporabo, enostavno razumljivi, intuitivni in da jih je mogoče uporabljati hitro.

OPTIMIRANJE

Spremljamo delovanje avtomatiziranih procesov vaše zgradbe in optimalno delovanje le-teh, kar ima za posledico občutno zmanjšanje stroškov energije, časa …

Storitve s področja avtomatizacije zgradb in integracije avtomatike

  • Načrtovanje in izvedba merjenja, nadzora in regulacije sistemov v zgradbah (MC – Measurement, Control and Regulation),
  • Načrtovanje in izvedba sistemov za avtomatizacijo stavb (BAS – Building Automation System),
  • Načrtovanje in izvedba Centralnih nadzornih sistemov oz. sistemov za upravljanje s stavbami (BMS – Building Management System),
  • Načrtovanje in izvedba Web Nadzornih sistemov – t.i. WebServer,
  • Načrtovanje in oblikovanje, izvedba in dobava elektro omaric in omar,
  • Aplikacije za nadzor in upravljanje stavb, energije stavbe in zasledovanje trendov – VIA,
  • Testiranje – IQ testiranje kakovosti namestitve (Installation Quality Test) in OQ testiranje kakovosti delovanja (Operation Quality Test),
  • Podpora, vzdrževanje in servisiranje,
  • Spremljanje delovanja avtomatizacije in avtomatiziranih procesov ter optimizacija delovanja.

Izdelki avtomatizacije

Stopite v stik z nami še danes!

Oddajte povpraševanje
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search