Priročnik za hlajenje in prezračevanje proizvodne hale s “checklisto” (PDF) – kje in kako začeti?

 In Filtracija zraka, Hlajenje, Hlapilno hlajenje, Industrijski objekti, Klimatizacija, Klimatske naprave, Obnovljivi vir energije, Obnovljivi viri, Ogrevanje, Okolju Prijazno, Prezračevalne naprave, Prezračevanje, Učinkovita raba energije

Menerga na področju energetike velja za kredibilnega partnerja, ko je potrebna preverjena rešitev klimatizacije – pa naj gre za prezračevanje proizvodne hale ali hlajenje proizvodne hale oz. na splošno za prezračevanje v industriji.

Več kot 30 let izkušenj na področju celostnih energetskih rešitev nam omogoča, da našim strankam kompetentno svetujemo in da se po vprašanju energetske učinkovitosti vedno znova obračajo na nas.

Prav zaradi tega smo na podjetju Menerga pripravili pregleden priročnik (»check-list«) za vse tiste, ki se srečujete s projekti, ki zajemajo prezračevanje proizvodne hale, hlajenje proizvodnje hale ali klimatizacijo industrijskega objekta.

Ne glede na to ali gre za tiste, ki načrtujejo rekonstrukcijo obstoječega prezračevanja ali tiste, ki se s tem srečujejo prvič pri novogradnjah. Tudi, če sanirate obstoječo energetsko potratno klimatizacijo stavbe ali rešujete obstoječ nedelujoč prezračevalni problem.

Kontrolni seznam (»checklist«), ki smo ga izdelali, vas bo sistematično vodil skozi proces pridobivanja ključnih podatkov na osnovi katerih bomo lahko razumeli vaše trenutno stanje ali problem, ki ga želite rešiti, ter vam kompetentno svetovali.

Hkrati bo ta kontrolni seznam omogočal, da se:

 • pripravi trenutni posnetek stanja proizvodne hale,
 • razume pričakovanja investitorja ter na grobo definira obseg razmišljanja,
 • definira projektni budget in opredeli časovnico.
Izpolnite spodnji obrazec ter prejmite PDF priročnik s kontrolnim seznamom (t.i. “check-listo”) na vaš e-poštni naslov.

checklsita-vodic-prezracevanje-proizvodne-hale-si-low

PRIROČNIK + CHECKLIST (KONTROLNI SEZNAM) ZA PRIDOBIVANJE KLJUČNIH PODATKOV ZA PREZRAČEVANJE IN HLAJENJE PROIZVODNE HALE

  E-pošta:*

  Ime:*

  Priimek:*

  Podjetje:*

  Sledite kontrolnemu seznamu, pridobite ustrezne podatke ter potrebne podloge. Nato slednje posredujte na info@menerga.si in kompetentni energetski strokovnjak bo stopil z vami v stik ter vam pomagal naprej.

  Trenutno ne morete odgovoriti na vsa vprašanja v »checklisti« priročnika za prezračevanje proizvodne hale?
  Nič ne de, tukaj smo za to, da vam pomagamo. Točke, pri katerih je potrebna pomoč, bomo naslovili na prvem skupnem telefonskem klicu ter s skupnimi močmi poiskali odgovore.

  Poleg »checkliste« je v tem priročniku tudi predstavljen potek sodelovanja med podjetjem Menerga in strankami.

  »Vsak moder pilot, ne glede na to, kako velik je njegov talent in kako bogate izkušnje, nikoli ne pozabi uporabiti svoje checkliste [kontrolnega seznama]«.

  Charlie Munger, znan ameriški investitor in filantropist

  Oglejte si reference na področju energetike proizvodnih hal. Te zajemajo tako velike proizvodne hale podjetij kot so Danfoss, Akrapović in Domel kakor tudi klimatizacijo proizvodnih hal srednjih velikosti (Comet Zreče) in prezračevanje in hlajenje proizvodnih hal manjših veliksoti (Kovinarstvo Bučar). Na sledeči povezavi smo povzeli primer vzdrževanja klimatskih pogojev v merilnici Domel.

  Prezracevanje proizvodne hale - menerga

  Slika: Večja proizvodna hala

  hlajenje proizvodne hale - prezracevanje proizvodne hale - Menerga

  Proizvodna hala Kovinarstva Bučar

  VAS ZANIMAJO PRIMERI DOBRE PRAKSE PRI PREZRAČEVANJU PROIZVODNIH HAL IN HLAJENJU INDUSTRIJSKIH OBJEKTOV?

  Vabimo vas, da si ogledate Webinar, ki naslavlja prav tematiko prezračevanja in hlajenja proizvodnih hal.

  Recent Posts
  Stopite v stik z nami še danes!

  Kontakt

  Start typing and press Enter to search