Izdelovalci bazenov in ponudniki bazenske opreme v Sloveniji

 In Bazenska klimatizacija, Bazenski klimat, Energetska učinkovitost, Filtracija zraka, Klimatizacija, Klimatizacija bazenov, Klimatske naprave, Komfortna klimatizacija, Obnovljivi vir energije, Obnovljivi viri, Prezračevalne naprave, Prezračevanje, Učinkovita raba energije, Vodna tehnika

PREGLED SLOVENSKIH IZVAJALCEV: IZDELAVA BAZENOV IN PONUDBA BAZENSKE TEHNIKE, BAZENSKE OPREME OPREME

Ena izmed glavnih kompetenc podjetja Menerga je bazenska klimatizacija, kjer z profesionalnimi bazenskimi klimati Menerga ThermoCond skrbimo za ustrezno vlago, temperaturo in svež zrak v notranjih bazenih.

Ker se naše stranke večkrat obrnete na nas z vprašanjem po slovenskih izvajalcih bazenov, smo za vas pripravili seznam podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo bazenov, bazensko tehniko in ostalo potrebno bazensko opremo. Razdelili smo jih po mestih, ki smo jih uredili po abecednem redu. Namen seznama je, da strankam omogočimo hiter pregled ter olajšamo zamudno iskanje.

Seznam zajema »domače« izvajalce iz področja notranjih bazenov in zunanjih bazenov, kakor tudi športnih, rekreacijskih in terapevtskih bazenov vseh velikosti.

Bazeni Celje

(Urejeno po abecedi)

Mimeks Trade d.o.o. 

Naslov: Podvin 223, 3310 Žalec
Kontaktna oseba: Aleksander Savić
Kontaktna telefonska številka:  041 377 674
Kontaktni e-naslov: info@mimeks-trade.si
Spletna stran: www.bazenimimeks.si

mimeks_celje

Smo specializirano trgovsko in storitveno podjetje ustanovljeno leta 1991, ki ponujamo širok asortiman za kompletno bazensko tehniko od robotske čistilce za bazen, sredstva za nego vode, filtracijo bazenske vode kot tudi dozirne sisteme za negovanje bazenske vode, postaje za dezinfeckijo vode, kjer se uporabljajo na bazenskih kompleskih kot tudi na vodovodih, celoten savna in wellness programa skratka, kjer najdete vse visoko kvalitetne produkte na 1. mestu. Ponujamo vam svetovanje, prodaja, najem, montaža in servis.

Za območje Slovenije, Hrvaške, Srbije, BiH, Makedonije, Albanije in Kosova zastopamo, prodajamo, ponujamo najem in nudimo uradni servis za številna podjetja na področju bazenske tehnike (Mariner 3S, Weda, Maytronics Dolphin …)

Smo specializirano trgovsko in storitveno podjetje ustanovljeno leta 1991, ki ponujamo širok asortiman za kompletno bazensko tehniko od robotske čistilce za bazen, sredstva za nego vode, filtracijo bazenske vode kot tudi dozirne sisteme za negovanje bazenske vode, postaje za dezinfeckijo vode, kjer se uporabljajo na bazenskih kompleskih kot tudi na vodovodih, celoten savna in wellness programa skratka, kjer najdete vse visoko kvalitetne produkte na 1. mestu. Ponujamo vam svetovanje, prodaja, najem, montaža in servis.

Za območje Slovenije, Hrvaške, Srbije, BiH, Makedonije, Albanije in Kosova zastopamo, prodajamo, ponujamo najem in nudimo uradni servis za:

 • MARINER 3S AG, Švica – Ekskluzivni zastopnik od 2014
 • WEDA AB, Švedska – Ekskluzivni zastopnik od 1992
 • MAYTRONICS DOPLHIN, Izrael – Pooblaščeni zastopnik od 2019
 • LANDUSTRIE SNEEK BV (nekdanji ROBOT PUMP), Nizozemska – Ekskluzivni zastopnik od 1991
 • SENTIOTEC, Avstrija Ekskluzivni zastopnik od 2019
 • HARVIA, Finska Ekskluzivni zastopnik od 2019
 • Astral Pool , Španija– Eksluzivni zastopnik od 2017
 • Hayward, Amerika – 2017
 • Wellis, Madžarska – 2019
 • Descon, Nemčija – Ekskluzivni zastopnik od 2018
 • SCP grupa, globalni dobavitelj bazenske opreme, ki pokriva kar 70% vseh bazenskih poslov na svetu – Ekskluzivni agent od 2019

Izdelava bazena: Tutela d.o.o. 

Naslov: Dobriša vas 18, 3301 Petrovče
Kontaktna oseba: Anton Grobelšek
Kontaktna telefonska številka:  031 393 545
Kontaktni e-naslov: info@tutela.si
Spletna stran: www.tutela.si

tutela_celje

V podjetju Tutela poskrbijo za udobje v vseh letnih časih – med hladnejšimi grejemo, saj se ukvarjajo s kamini in pečmi, med poletnimi pa hladijo, saj ponujajo širok izbor bazenov in bazenske opreme. Osredotočeni so predvsem na grajene bazene, s katerimi imajo že večletne izkušnje in preverjeno zadovoljstvo svojih strank. Po želji in dogovoru si tudi ogledajo lokacijo, kjer na mestu svetujejo in predlagajo najustreznejšo rešitev. Obiščite jih v razstavnem salonu, pišite jim ali pa jih pokličite in z veseljem vam bodo popestrili dom!

VERTEKS TG d.o.o. 

Naslov: Cesta na Ostrožno 99, 3000 Celje
Kontaktna oseba: Mila Drobne
Kontaktna telefonska številka: 041 626 642
Kontaktni e-naslov: mila@verteks.si
Spletna stran: www.spambient.si

verteks_spambient_celje

Podjetje VERTEKS TG d.o.o. iz Celja deluje na področju prodaje masažnih bazenov, savn, solarnih tušev, dizajnerskega pohištva že vse od leta 2007. Stranke jim zaupajo tudi pri izdelavi zidanih oziroma kalupnih bazenov, poleg izvedbe na ključ ponujajo tudi vso dodatno opremo, ki jo potrebujete za brezhibno uporabo le-tega.

So generalni zastopniki za Slovenijo blagovnih znamk Maytronics Dolphine in Isobenessere, na kar so še posebej ponosni. V njihovem čudovitem razstavnem salonu na lokaciji Medlog 15 v Celju si lahko ogledate razstavljene masažne bazene različnih znamk, kot so Sundance Spas, Marquis spas, Arctic Spas. Nudijo tudi velik nabor solarnih tušev, ki jih lahko izberete glede na velikost, kapaciteto vode ter barve.

V salonu vam v njihovi prijetni svetovalci svetujejo pri izbiri visoko kakovostne italijanske keramike, ki jo potrebujete za opremljanje vašega doma ali poslovnih prostorov.

Bazeni Ljubljana

Izdelava bazena: podjetje JobPlus d.o.o.

Naslov: Celovška cesta 336, 1210 Ljubljana-Šentvid
Kontaktna oseba: Karmen Pečarič
Kontaktna telefonska številka: 041 683853
Kontaktni e-naslov:  info@jobplusi.si
Spletna stran: www.jobplus.si

jobplus_hotspring_ljubljana

Masažni bazeni HotSpring so pod okriljem družinskega podjetja JobPlus na slovenskem tržišču prisotni že 24 let. HotSpring masažne bazene odlikuje energetska varčnost, raznolikost masažnih sistemov, 24urna 100% filtracija vode, neslišno delovanje, kakovost vgrajenih delov ter cenovno ugodno vzdržavanje. Masažni bazeni so primerni za notranjo in zunanjo postavitev.

Bazeni Koper

Izdelava bazena: podjetje Lira d.o.o.

Naslov: Dekani 7b, 6271 Dekani
Kontaktna oseba: Metka Zupin
Kontaktna telefonska številka: 051 609 040
Kontaktni e-naslov: info@bestway.si
Spletna stran: www.bestway.si

bestway_dekani_koper

Lira d.o.o. je ekskluzivni uradni zastopnik znamke Bestway v Sloveniji. Priznana blagovna znamka Bestway je izjemno popularna in iskana zaradi dolgoletne tradicije, ki zagotavlja kakovost izdelkov in inovativnost proizvodov, ki se neprestano posodabljajo in v marsikaterem segmentu proizvodov orjejo ledino.

Širok spekter proizvodov Bestway obsega različne programe; bazene in bazensko tehniko, masažne bazene in pripadajočo dodatno opremo, napihljiv program za otroke, mladostnike in odrasle, čolne (od otroških do profesionalnih), supe, licenčne artikle na temo znanih Disnejevih risank in filmskih uspešnic, napihljive igrače in pripomočke za dojenčke, žoge in druge zanimive napihljive igrače in igrala za otroke vseh starosti.

Kot uradni zastopniki znamke Bestway in vseh njenih pod znamk v Sloveniji, smo ustvarili strokovni podporni center za stranke, ki nudi svetovanje in pomoč, ter odgovarja na vsa morebitna tehnična in druga vprašanja kupcev pred, med in po nakupu.

Izdelava bazena: Technol, Portorož, d.o.o.

Naslov: Industrijska cesta 6e, 6310 Izola
Kontaktna oseba: Aleks Baruca
Kontaktna telefonska številka: 05 6625 340
Kontaktni e-naslov: info@technol.si
Spletna stran: www.technol.si

technol_izola

Začetki podjetja Technol segajo v leto 1990. Danes je podjetje Technol, ki ima lasten razvoj in proizvodnjo aktivno po celotni Evropi, Rusiji, Bližnjem Vzhodu in v nekaterih državah Azije. Deluje predvsem v panogah prečiščevanja vod, od bazenske tehnike do industrijske vode, komunalne in pitne vode. Deluje po standardih kakovosti ISO 9001/14001.

Technol proizvaja izdelke iz armiranega poliestra, kot so peščeni tlačni filtri za filtracijo bazenskih vod, ultrafiltracijske enote za recikliranje odpadne bazenske vode, ionske izmenjevalce, DE in kartušne filtre ter rezervoarje. Filtri Technol so vgrajeni v največjih vodnih parkih po Evropi, npr. v vodnem parku Suntago na Poljskem, Afrykariumu Wrocław, živalskem vrtu v Parizu ipd.

Bazeni Kranj

Izdelava bazena: Adriapool: Bazeni, servis, oprema d.o.o. 

Naslov: Šuceva 27, 4000 Kranj
Kontaktna oseba:
Kontaktna telefonska številka: 031 632 444
Kontaktni e-naslov: info@adriapool.com,
Spletna stran: www.adriapool.si

adriapool_kranj

Že več kot 20 let se ukvarjajo z izvedbo in vzdrževanjem notranjih in zunanjih vgradnih bazenov, tako privatnih kot javnih. Prodajajo, montirajo ter servisirajo bazensko tehniko. Prodajajo sredstva za čiščenje bazenov ter za vzdrževanje vode v njih.

Bazeni Maribor

Izdelava bazena: Remax d.o.o.

Naslov: Tržaška cesta 23, 2000 Maribor
Kontaktna oseba: Jaka Cebe
Kontaktna telefonska številka: 02 300 00 75
Kontaktni e-naslov: info@remax.si
Spletna stran: www.remax.si

remax_maribor

Remax je družinsko podjetje, ki je zgodbo o tradiciji začelo pisati leta 1984. Vsa ta leta izpolnjujejo pričakovanja svojih strank z zanesljivostjo in celovito ponudbo bazenov, bazenske opreme, savn, kopeli, masažnih bazenov in fontan.

Posameznikom omogočajo uživanje v vodi, zdravo življenje in dobro počutje. Samo v Sloveniji so do sedaj postavili več kot 1600 različnih objektov (bazeni, savne, fontane, …), zadnja leta pa so vse bolj prisotni in prepoznavni tudi na tujih trgih kot so Hrvaška, Srbija, Avstrija ipd.

Nikoli ne spijo na lovorikah, zato se stalno izobražujejo in razvijajo, ponosni so na svoje znanje in se lahko pohvalijo kot edini bazenar s TUV certifikatom.

Bazeni Murska Sobota

Izdelava bazena: Korošak d.o.o. – H3

Naslov: Dokležovje, Glavna ulica 2, 9231 Beltinci
Kontaktna oseba: Miran Korošak
Kontaktna telefonska številka: 041 241 417
Kontaktni e-naslov: korosak.miran@siol.net
Spletna stran: www.korosak.si

korosak_beltinci

Njihovo podjetje se pojavlja na tržišču od leta 2001. So družinsko gradbeno podjetje z razvejano dejavnostjo, ki zaposluje  15 delavcev.
Njihova nosilna dejavnost je oblaganje tal in sten, vendar se po potrebi tržišča ukvarjajo z  različnimi izvajalskimi deli.

Torej izvajajo dela tlakovanja, komplet ureditev okolice, kanalizacij fekalnih in meteornih ,vgradnja čistilnih naprav ,postavitev ograj – zidanih, panelnih, lamelnih, zbiranje in predelava gradbenih odpadkov v predelane frakcije…ter z kompletno izvedbo bazenov na ključ (dobava bazena, opremljanje bazena z vso potrebno inštalacijo (skimer, šobe, strojnica, protitok, toplotna črpalka, slap…)izvedba gradbene jame, betoniranje talne plošče, vgradnja bazena s toplotno izolacijo in ureditvijo okolice.

Bazeni Nova Gorica

Izdelava bazena: TITRO bazeni d.o.o. – H3

Naslov: Bilje 92/c, 5292 Renče
Kontaktna oseba: Valter Pečenko
Kontaktna telefonska številka: 040 347 362
Kontaktni e-naslov: titro@titro.si
Spletna stran: www.titro.si

titro_nova-gorica

V podjetju Titro d.o.o. se že od leta 1990 ukvarjajo s prodajo in montažo bazenske tehnike ter artiklov za wellness v Sloveniji, Hrvaški ter na obmejnem delu z Italijo. IzvajaJo tudi vsa montažna dela na individualnih in javnih bazenih vseh vrst.

Njihove osnovne dejavnosti so svetovanje, načrtovanje, kontrola gradnje, montaža, prodaja, servis in vzdrževanje tako zasebnih kot javnih bazenov.

Bazeni Slovenska Bistrica

Izdelava bazena: Asbateh, Andrej Skušek s.p.

Naslov: Pečke 41A, Pečke, 2321 Makole
Kontaktna oseba: Andrej Skušek
Kontaktna telefonska številka: 031 001 444
Kontaktni e-naslov: info@asbateh.si
Spletna stran: www.asbateh.si

asbateh_slovenska-bistrica

ASbateh razpolaga z dolgoletnimi izkušnjami na področju bazenov in vzdrževanja vode. Te izkušnje so nastale pri različnih priznanih podjetjih in proizvajalcih bazenske tehnike po Sloveniji in tujini. Temelj podjetja ASbateh so kvalitetni produkti in zanesljive storitve, ki stranki omogočajo trajno rešitev ter čim večje zadovoljstvo.

Radi opravljajo svoje delo, za njim stojijo in so nanj ponosni. Skrbno obravnavajo vsakega končnega potrošnika, odlično pa sodelujejo tudi z drugimi podjetji, ki se ukvarjajo z bazensko tehniko. Tako skupaj dosegajo še boljše rezultate.

Izvirajo iz podravske regije ter največ delujejo na tem območju, segajo do območja notranjske, pomurske in koroške regije. Z veseljem pa vam bodo pomagali tudi, če ne živite na omenjenih območjih.

VAS ZANIMA RAZVLAŽEVANJE ZRAKA V BAZENSKIH PROSTORIH?

Vabimo vas, da stopite v stik z našim prodajno-tehničnim svetovalcem.

Recent Posts
Stopite v stik z nami še danes!

Kontakt

Start typing and press Enter to search