Zajtrk strojnikov

 In Dogodek

Prvi Zajtrk strojnikov

Za nami je prvi Zajtrk strojnikov, dogodek, ki smo ga organizirali z namenom predstavitve aktualnih tematik v strojništvu, predvsem v HVAC tehnologiji. V aprilu smo tako pripravili zajtrk strojnikov na tematiko hibridne naprave, ki smo ga gostili na treh različnih lokacijah – Maribor, Ljubljana in Zagreb.

Na brezplačnem dogodku namenjenem predvsem druženju, prenosu znanja in dobrih praks, želimo tudi v prihodnje obravnavati zanimive teme, saj s tem sodelujočim omogočimo hkrati brezplačno informativno izobraževanje kot tudi mreženje s kolegi iz stroke.

Hibridna naprava – Toplotna črpalka in hladilni agregat v eni napravi

Tokrat smo se poglobili v zakulisje “hibridnih naprav“, ki predstavljajo toplotno črpalko in hladilni agregat integriran v eno zaključeno celoto. Sodelujoči so izvedeli, kakšne so prednosti takšne naprave, kakšne so možnosti za implementacijo in kako lahko zgradbe veliko profitirajo ob uporabi tovrstne tehnologije.

 

Menerga Rewatemp hladilni agregat toplotna crpalka energetsko ucinkovito

 

Vsi sodelujočih so lahko sodelovali s svojimi vprašanji, saj saj so bili prisotni naši inženirji, ki so z veseljem odgovorili na zastavljena vprašanja.

Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij iz dogodka:

 

Maribor

 

Ljubljana

 

Na tej povezavi si lahko ogledate tudi video s predavanjem o napravi Rewatemp iz Ljubljane

 

O dogodku Zajtrk strojnikov

Zajtrk strojnikov je dogodek odprt za vse energetike, strojnike, strojne projektante in izvajalce, dobrodošli pa so seveda tudi vsi tisti, ki jih zanima tema, ki je v posameznem mesecu obravnavana.

Kot že omenjeno je namen dogodka druženje s kolegi iz stroke ter informativno izobraževanje. Zajtrk Strojnikov je namreč dogodek, ki je odprt tako za izkušene strokovnjake kakor tudi tiste, ki ste se z energetiko ali obravnavano tematiko šele srečali, zato v prihodnje izkoristite priložnost za navezovanje novih poslovnih stikov.

 

Želite s svojo idejo sodelovati tudi vi?

Chat free icon

Imate idejo kako bi lahko na dogodku sodelovali tudi vi?
Imate temo, ki jo želite predstaviti?

Odprti smo za sodelovanje.

Kontaktriajte nas na tadej.mursic@menerga.si

Rewatemp-Toplotna-Crpalka-Hladilni-Agregat

VAS ZANIMA VEČ O TOPLOTNI ČRPALKI REWATEMP?

Vabimo vas, da stopite v stik z našim prodajno-tehničnim svetovalcem.

Recent Posts
Stopite v stik z nami še danes!

Kontakt

Start typing and press Enter to search