Obisk dijakov TŠC Maribor

v Dogodek

Pri nas so bili na obisku dijaki TŠC Maribor

Ta teden so nas obiskali dijaki TŠC – Tehniški šolski center iz Maribora natančneje dijaki Strojne šole, ki jih je spremljal njihov profesor g. Petar Kos. Dijaki so prišli v dveh skupinah, skupaj pa smo gostili 46 dijakov.

Dva izmed naših vodilnih projektantov g. Bojan Gavez in g. Branko Zelenko sta jim predstavila, s čim se podjetje Menerga ukvarja.

 

Obisk Menerga TSC Maribor_4

Ogledali so si našo poslovno zgradbo in izvedeli kaj pomeni termično aktiviranje betonske konstrukcije ter kateri vsi elementi in detajli so izjemno pomembni pri gradnji in izolaciji tako energetsko varčne zgradbe, kot je naša poslovna zgradba. 

 

 

Odpeljali smo jih tudi v strojnico kjer so si med drugim  lahko ogledali menergine naprave med svojim delovanjem.  Ogledali so si toplotno črpalko voda/voda ter hibridno napravo Rewatemp v kateri sta združena toplotna črpalka in hladilni agregat. Imeli pa so priložnost videti dve Rewatemp napravi še v fazi izdelave.

 

Obisk Menerga TSC Maribor_5

 

Vsak izmed dijakov je prejel v dar tudi eno majhno pozornost – našo mapo/registrator, da jo bo lahko uporabil pri svojem izobraževanju.

 

 

Z različnimi srednjimi šolami in fakultetami sodelujemo že vrsto let, zato smo vsakega obiska zelo veseli! Če imate tudi vi željo, da bi nas obiskali, nas kontaktirajte na info@menerga.si

Zadnji članki