Menerga prejela Certifikat Bonitetne Odličnosti AAA

 In Certifikat

Podjetje Menerga je prejelo Certifikat Bonitetne Odličnosti AAA, ki ga podeljuje Bisnode. Certifikat potrjuje, da spadamo v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji – kar pomeni, da poslovni subjekt izpolnjuje kriterije bonitetne odličnosti za leto 2019 in spada med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe statusa AAA kot simbola ocene bonitetne odličnosti.

Podeljena pasica AAA certifikata z matično številko 5379806. Certifikat lahko preverite s klikom.

Z dobrim poslovanjem podjetje Menerga sledi našima vrednotama odličnosti in iskrenosti. Zaposleni v podjetju Menerga si prizadevamo, da smo zaupanja vreden partner tako za naše stranke, kakor tudi za sodelujoča podjetja, dobavitelje, podizvajalce in druge poslovne subjekte s katerimi neposredno in posredno sodelujemo.

 

Kaj je bonitetna odličnost podjetja?

Bonitetna ocena odličnosti, ki jo podaje podjetje Bisnode, predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost podjetji  oz. gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih podjetja za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja s tem podjetjem v naslednjih dvanajstih mesecih.

Bisnode certifikat bonitete odličnosti ne odraža zgolj več kot leto dni stare finančne slike podjetja, temveč vključuje velik nabor statistično relevantnih i n ažurnih podatkov o trendih, ki z naprednimi analitičnimi algoritmi kažejo na verjetnost (ne)uspeha podjetja.

 

Kakšen je pomen poslovanja s certificiranim podjetjem?

Podjetja z bonitetno odličnostjo poslujejo odlično in izpolnjujejo kriterije za doseganje manjše verjetnosti, da bodo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležila katerega od naslednjih dogodkov:

  • stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo,
  • izbris subjekta iz poslovnega registra,
  • blokada transakcijskih računov subjekta več kot 60 dni nepretrgoma oziroma več kot 90 dni pretrgoma.

V mednarodnem in domačem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si poslovni subjekti dodatno utrjujejo svoj ugled ter zaupanje v svojem poslovnem okolju. Imetniki certifikata so deležni dodatnega zaupanja poslovnih partnerjev, saj certifikat izraža varnost, vzornost in uspešnost poslovanja.  Pojasnitev bonitetne ocene lahko najdete na spletni strani Bisnode AAA.

 

Trije razredi bonitetne odličnosti:

  • A: poslovni subjekt spada v visok razred bonitetne odličnosti v Sloveniji;
  • AA: poslovni subjekt spada v višji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji;
  • AAA: poslovni subjekt spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

Podjetje Menerga spada v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Certifikat lahko na spletu preverite s klikom, ki vodi na Bisnode spletno mesto.

Bisnodee-Menerga-Priznanje

 

VAS ZANIMA VEČ O NAŠEM DELOVANJU?

Vabimo vas, da stopite v stik z našim prodajno-tehničnim svetovalcem.

Recommended Posts
Stopite v stik z nami še danes!

Kontakt

Start typing and press Enter to search