Danijel Muršič: Združena pot do uspeha: Skupaj smo boljši!

 In Dogodek, Novice

Spoštovane stranke in poslovni partnerji,

Z veseljem delimo z vami navdušujočo novico o združitvi podjetij Menerga d.o.o. (Slovenija, Hrvaška) in Systemair AB (Švedska). To partnerstvo združuje dve vodilni podjetji iz sektorja klimatizacije, prezračevanja, ogrevanja in hlajenja, ki sta imeli s skupno vizijo odličnosti, inovativnosti in osredotočenosti na stranke. Naše združene moči in resursi bodo ustvarili perspektivne možnosti za našo skupno prihodnost.

Z združitvijo naših moči smo ustvarili še močnejšo in bolj konkurenčno podjetje, ki bo združevalo najboljše znanje in izkušnje obeh podjetij. Skupaj bomo imeli večjo ekonomsko moč, večjo tehnično strokovnost ter širši spekter izdelkov in storitev, ki jih lahko ponudimo našim strankam. Ta združitev nam omogoča, da nadaljujemo z inovacijami in razvojem visokokakovostnih rešitev, ki bodo ustrezale potrebam naših strank in naših partnerjev.

Svojim cenjenim strankam želimo zagotoviti, da se naša zavezanost k zagotavljanju odličnih izdelkov in storitev ne spreminja. Z združenim znanjem bomo še naprej premikali meje in zagotavljali vrhunske rešitve, ki bodo izpolnjevale vaše potrebe in izzive po energetski učinkovitosti stavb.

Pričakujte izboljšane izdelke, izboljšano podporo strankam in raven odličnosti, ki bo postavlila nove standarde v panogi. Z veseljem vas bomo še dalje podpirali v vaših projektih in ambicijah po zelenih zgradbah ter ostali vaš zaupanja vreden partner za vse vaše potrebe na področju HVAC.

Naši partnerji in dobavitelji igrajo ključno vlogo pri našem uspehu, in zavezani smo negovanju teh odnosov in spodbujanju vzajemno koristnih sodelovanj. Skupaj bomo tesno sodelovali, da bomo dosegli operativne učinkovitosti, optimizirali dobavne verige in ustvarjali vrednost za vse deležnike. Verjamemo v gradnjo močnih, dolgoročnih partnerstev, ki prispevajo k rasti in uspehu vseh vpletenih strani.

Skupaj bomo gradili na bogati zgodovini obeh podjetij in skupnih vrednotah, kot so kakovost, inovativnost, osredotočenost na stranke in odličnost v storitvah. Naša skupna vizija je ustvariti bolj trajnostno prihodnost z energetsko učinkovitimi rešitvami, ki bodo prispevale k zmanjšanju negativnih vplivov na okolje in doprinesla k izboljšanju življenja ljudi po celotni regiji Adriatic.

Z navdušenostjo stopamo na pot skupne prihodnosti podjetja Menerga in podjetja Systemair. Naj združitev predstavlja nov začetek izjemne zgodbe,

Danijel Muršič, direktor Menerga d.o.o.

systemair-menerga-zdruzena
zdruzitev-menerga-systemair-1

Od leve proti desni: Tadej Muršič, COO Menerga Slovenija, Anton Zupančič, MD Systemair Slovenija, Danijel Muršič, CEO Menerga Slovenija, Janni Weber, VP M&A, Systemair Švedska, Saša Kojić, tehnični direktor Systemair Slovenija

Recent Posts
Stopite v stik z nami še danes!

Kontakt

Start typing and press Enter to search