Energenti bodo v prihodnosti vedno dražji. Če ugotavljate, da vaša stavba že danes porabi preveč energije je najbolje, da ukrepate nemudoma in se pozanimate ali je na vaši lokaciji mogoče implementirati hibridno geotermalno toplotno črpalko.

 

V Webinarju si bomo dotaknili naslednji tem: 

 • Izdelava idejne zasnove za znižanje stroškov energije v vaši stavbi: konceptualna priprave ogrevne in hladilne energije za novogradnje ali rekonstrukcije stavb,
 • Kakšno ugodje bivanja po izvedenih ukrepih je mogoče pričakovati?
 • ROI v preseku z življenjskim ciklom rešitve: Odločitev za vrsto geotermalnega vira: podzemna voda; geosonda, 
 • Prihodnost hitrega prihoda na obnovljive vire energije: standardizirana tehnična rešitev priprave toplotne in hladilne energije z uporabo plitve geotermalne energije (“Ready-to-Operate”),
 • Ekonomika vlaganja v izrabo plitve geotermalne energije in prihodnost izjemnega potenciala tega energenta v regiji Adriatic. 
Wolf-Drago-Menerga

Predavatelj:
Drago Wolf
Prodajno-tehnični svetovalec

 Dogodek v živo
20 April, 2022, ob 10h

 Format seminarja
45 min predavanje + 15 min Q+A.

Organizator:
Menerga in GZS

menerga_header
gzs

Webinar dostop:

  E-pošta:*

  Ime:*

  Priimek:*

  Podjetje:*

  Dostop do Webinarja prejmete avtomatsko po e-pošti.

  S klikom na zgornji gumb soglašam in potrjujem, da sem prebral/a in razumel/a izjavo o zasebnosti.

  Sledite nam na družbenih omrežjih

  Sledite našim profilom na socialnih omrežjih Linked In, Facebook in Instagram, kjer lahko spremljate podorbnosti o aktualnih in najave o prihodnjih spletnih seminarjih.

  KREDITNE TOČKE ZA ČLANE IZS

  Pooblaščeni in nadzorni inženirji, člani Inženirske zbornice Slovenije (IZS) ste vabljeni, da sodelujete na Webinarju, saj lahko tako pridobite 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev, ki jo izda Inženirska zbornica Slovenije. Sodelovanje na spletnem seminarju je za vse brezplačno s predhodno registracijo.

  Za pridobitev točk pri prijavi na webinar vpišite svojo identifikacijsko številko IZS, na podlagi katere vam bo dodeljena točka.

  Na IZS ni potrebno vlagati nobene vloge za dodelitev kreditnih točk, saj bomo vlogo oddali mi, kot organizator! Točke vam bodo pripisane avtomatično, zato vam IZS v zvezi s pridobljenimi točkami ne bo poslal nobenega dodatnega obvestila.

  Stopite v stik z nami še danes!

  Kontakt
  Emergency Call

  In case of urgent, feel free to ask questions.

  Start typing and press Enter to search