Čas je, da poleg sončnih elektrarn spoznamo kaj nam prinašajo tudi drugi obnovljivi viri, ki lahko poceni in okolju prijazno hladijo in ogrevanjo poslovne stavbe, proizvodne hale, hotele … Kako lahko “profitiramo” od plitve geotermalne energije in kaj za prihranek denarja pomenijo hibridne geotermalne toplotne črpalke? 

 

V webinarju se bomo dotaknili naslednjih tem:

 • Kako enostavno, ugodno in okolju prijazno hladiti velike stavbe: uporaba pasivnega hlajenja v novogradnjah in rekonstrukcijah stavb
 • Ugodje v prostoru, ki pripomore k produktivnosti : termično aktivna betonska konstrukcija, talno in stropno hlajenje, stensko hlajenje
 • Sodobni obnovljivi viri energije: Sočasno pasivno hlajenje in dodatna priprava aktivne hladilne energije ter toplotne energije s pomočjo geotermalne toplotne črpalke
 • Kako viške energije v stavbi ponovno uporabiti? Priprava toplotne energije za ogrevanje sanitarne tople vode
 • Pasivno in indirektno adiabatno hlajenje v sistemih klimatizacije in prezračevanja
Gavez-Bojan-Menerga

Predavatelj:
Bojan Gavez
Prodajno-tehnični svetovalec

 Dogodek v živo
6 April, 2022, ob 10h

 Format seminarja
45 min predavanje + 15 min Q+A.

Organizator:
Menerga in GZS

menerga_header
gzs

Webinar dostop:

  E-pošta:*

  Ime:*

  Priimek:*

  Podjetje:*

  Dostop do Webinarja prejmete avtomatsko po e-pošti.

  S klikom na zgornji gumb soglašam in potrjujem, da sem prebral/a in razumel/a izjavo o zasebnosti.

  Sledite nam na družbenih omrežjih

  Sledite našim profilom na socialnih omrežjih Linked In, Facebook in Instagram, kjer lahko spremljate podorbnosti o aktualnih in najave o prihodnjih spletnih seminarjih.

  KREDITNE TOČKE ZA ČLANE IZS

  Pooblaščeni in nadzorni inženirji, člani Inženirske zbornice Slovenije (IZS) ste vabljeni, da sodelujete na Webinarju, saj lahko tako pridobite 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev, ki jo izda Inženirska zbornica Slovenije. Sodelovanje na spletnem seminarju je za vse brezplačno s predhodno registracijo.

  Za pridobitev točk pri prijavi na webinar vpišite svojo identifikacijsko številko IZS, na podlagi katere vam bo dodeljena točka.

  Na IZS ni potrebno vlagati nobene vloge za dodelitev kreditnih točk, saj bomo vlogo oddali mi, kot organizator! Točke vam bodo pripisane avtomatično, zato vam IZS v zvezi s pridobljenimi točkami ne bo poslal nobenega dodatnega obvestila.

  Stopite v stik z nami še danes!

  Kontakt
  Emergency Call

  In case of urgent, feel free to ask questions.

  Start typing and press Enter to search