Na Webinarju Kako načrtovati prezračevanje in energetiko pri rekonstrukciji starih  stavb (retrofit)? Primer: Cukrarna Ljubljana, bomo vsebinsko pokrili naslednje sklope:

 • Kako obnoviti stare stavbe – spomeniško zaščitene stavbe?
 • Ali je to sploh možno? Ali se splača?
 • Kdo vse mora sodelovati pri prenovi in kako se je lotiti?
 • Kakšne instalacije predvideti?
 • Je sploh možno zagotavljati bivalne standarde pri prenovi spomeniško zaščitenih stavb?
 • Kako prezračevati spomeniško zaščitene stavbe glede na konstrukcijske zasnove starih stavb?
 • Je sploh možna zasnova URE na spomeniško zaščitenih stavbah?
 • Na kakšen način vključiti uporabo OVE?
 • Kako se upošteva obstoječa in prihajajoča regulativa pri prenovi spomeniško zaščitenih stavb?
 • Skozi vsa omenjena vprašanja bomo iskali i,n podali odgovore na primeru prenove objekta Stara Cukrarna, danes Galerija Cukrarna Ljubljana.
 • Vprašanja in odgovori (Q&A)
Gavez-Bojan-Menerga

Predavatelj:
Bojan Gavez
Prodajno-tehnični svetovalec

 Dogodek v živo
27 Oktober, 2021, ob 10h

 Format seminarja
45 min predavanje + 15 min Q+A.

Organizator:
Menerga

menerga

Webinar dostop:

  E-pošta:*

  Ime:*

  Priimek:*

  Podjetje:*

  Dostop do Webinarja prejmete avtomatsko po e-pošti.

  S klikom na zgornji gumb soglašam in potrjujem, da sem prebral/a in razumel/a izjavo o zasebnosti.

  Sledite nam na družbenih omrežjih

  Sledite našim profilom na socialnih omrežjih Linked In, Facebook in Instagram, kjer lahko spremljate podorbnosti o aktualnih in najave o prihodnjih spletnih seminarjih.

  Kreditne točke za člane IZS

  Pooblaščeni in nadzorni inženirji, člani Inženirske zbornice Slovenije (IZS) ste vabljeni, da sodelujete na Webinarju, saj lahko tako pridobite 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev, ki jo izda Inženirska zbornica Slovenije. Sodelovanje na spletnem seminarju je za vse brezplačno s predhodno registracijo.

  Za pridobitev točk pri prijavi na webinar vpišite svojo identifikacijsko številko IZS, na podlagi katere vam bo dodeljena točka.

  Na IZS ni potrebno vlagati nobene vloge za dodelitev kreditnih točk, saj bomo vlogo oddali mi, kot organizator! Točke vam bodo pripisane avtomatično, zato vam IZS v zvezi s pridobljenimi točkami ne bo poslal nobenega dodatnega obvestila.

  inzenirska-zbornica-slovenije-izs

  Kreditne točke za člane ZAPS

  Člani Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije (ZAPS) ste vabljeni, da sodelujete na Webinarju, saj lahko tako pridobite 1 kreditno točko – sklop B: Teorija in referenčna praksa), ki jo izda ZAPS. Sodelovanje na spletnem seminarju je za vse brezplačno s predhodno registracijo.

  Za pridobitev točk pri prijavi na webinar vpišite svojo identifikacijsko številko ZAPS, na podlagi katere vam bo dodeljena točka.

  Na ZAPS ni potrebno vlagati nobene vloge za dodelitev kreditnih točk, saj bomo vlogo oddali mi, kot organizator! Točke vam bodo pripisane avtomatično, zato vam ZAPS v zvezi s pridobljenimi točkami ne bo poslal nobenega dodatnega obvestila.

  Webinar je zanimiv predvsem za arhitekte in projektante. Pri podjetju Menerga verjamemo, da je energetska optimizacija, na preseku med arhitekturo, projektiranjem in strojništvom tisto področje, ki predstavlja največji potencial pri ustvarjanju energetsko-učinkovitih in energetsko samo-oskrbnih zelenih zgradb.

  Stopite v stik z nami še danes!

  Kontakt
  Emergency Call

  In case of urgent, feel free to ask questions.

  Start typing and press Enter to search