Na Webinarju Profesionalno prezračevanje restavracij in kuhinj  so bili vsebinsko obdelane naslednje teme:

  • Kakšna je sodobna rešitev prezračevanja restavracije in kuhinje?
  • Kaj so pasti in priložnosti pri optimizaciji energetike restavracije in njene kuhinje?
  • Kakšne težave poznamo v praksi pri izvedbi?
  • Kaj je potrebno upoštevati pri izbiri prezračevalne naprave?
  • Kaj je potrebno upoštevati pri izbiri kuhinjske nape ali prezračevalnega stropa?
  • Kako gostu zagotoviti optimalno izkušnjo v restavraciji?
Gavez-Bojan-Menerga

Predavatelj:
Bojan Gavez
Prodajno-tehnični svetovalec

? Pretekli dogodek
23 April 2020, ob 10h

Dostop do Webinarja:

    E-pošta:*

    Ime:*

    Priimek:*

    Podjetje:*

    Dostop do Webinarja prejmete avtomatsko po e-pošti.

    S klikom na zgornji gumb soglašam in potrjujem, da sem prebral/a in razumel/a izjavo o zasebnosti.
    Stopite v stik z nami še danes!

    Kontakt
    Emergency Call

    In case of urgent, feel free to ask questions.

    Start typing and press Enter to search